Esmeralda Bregaj2024-01-30T21:09:17+00:00

Esmeralda Bregaj

Eksploroni universin e magjepsur të fjalëve që kërcejnë midis faqeve

Libro book A Year of Us Un Anno di Noi ebook kindle Amazon Esmeralda Bregaj Author writer Writer Books Poetry Novels Chicago Book Signing Meet & Greet High School Event Literary Events Book Launch Albanian Author International Author Inspirational Writer Bookworm Booklover Reading Enthusiast Literature Contemporary Poet Book Signing Event

Një vit nga jeta jonë

ESMERALDA BREGAJ

Blini librin dhe librin elektronik në Amazon.

Mirë se vini në Esmeralda's World

Mirësevini në botën e Esmeralda Bregaj, ku mund të zbuloni poezitë e saj emocionuese dhe zhyte veten në faqet e librave të saj.

zhyte veten në faqet e librave të saj.

Libro book A Year of Us Un Anno di Noi ebook kindle Amazon Esmeralda Bregaj Author writer Writer Books Poetry Novels Chicago Book Signing Meet & Greet High School Event Literary Events Book Launch Albanian Author International Author Inspirational Writer Bookworm Booklover Reading Enthusiast Literature Contemporary Poet Book Signing Event

Libër Audio

NUK KENI KOHË PËR TË LEXUAR? ASNJË PROBLEM. DËGJOJENI

Së shpejti do të jetë online në Audible.

New Audiobook

NUK KENI KOHË PËR TË LEXUAR? ASNJË PROBLEM. DËGJOJENI

Be ready for an enriching experience soon to hit Audible’s shelves, a captivating narrative that will transport you into a world of wonder and contemplation.

Libro book A Year of Us Un Anno di Noi ebook kindle Amazon Esmeralda Bregaj Author writer Writer Books Poetry Novels Chicago Book Signing Meet & Greet High School Event Literary Events Book Launch Albanian Author International Author Inspirational Writer Bookworm Booklover Reading Enthusiast Literature Contemporary Poet Book Signing Event

Çfarë thonë kritikët

DËSHMI NGA E GJITHË BOTA

Autorja më e mirë e brezit të saj

Ky libër do të ndryshojë këndvështrimin tuaj për jetën

Libri i Esmeralda Bregaj është një eksplorim i thellë i përvojës njerëzore. Me elokuencë dhe mprehtësi, ajo thuron një tapiceri fjalësh që i çon lexuesit në një udhëtim transformues.

Puna e saj ka aftësinë e jashtëzakonshme për të ndezur njohuri të reja, për të inkurajuar vetë-reflektim dhe për të frymëzuar një ndryshim të thellë në këndvështrimin tuaj për jetën. Leximi i librit të saj nuk është thjesht një përvojë; është një eksplorim magjepsës që do t'ju lërë me një perspektivë më të thellë, më të pasuruar për botën përreth jush.

Justine Kilpatrick, Austri

Harmonia e pashprehur

“Në 'Poezi të zbuluara', Esmeralda Bregaj rrëmben thelbin e njerëzimit me poezi magjepsëse dhe të thellë. Çdo varg është një vepër arti, duke kanalizuar emocione komplekse në disa fjalë. Një përvojë poetike e paharrueshme.”

Gerald Hendley, California

Fjalë që kërcejnë

“Esmeralda Bregaj i jep jetë poezisë në ‘Poezi të shpalosura’ Fjalët e saj kërcejnë me hijeshi, duke pikturuar me mjeshtëri emocione dhe imazhe. Një lexim tërheqës dhe përmbushës.”

Mary Maxey, Australia

Abonohu

NJOFTOHUNI PËR LIBRAT DHE DATA TË TURIT

Qëndroni të informuar dhe mos humbisni kurrë një përditësim! Regjistrohu në buletinin tim për përmbajtje ekskluzive, njohuri të autorit dhe zbulime letrare.

Gërmoni pak më thellë në Esmeralda

MËSO MË SHUMË PËR VETË AUTOREN

Rreth Meje

Zbuloni autorin që qëndron pas fjalëve.

Librat e mi më të fundit

Zhyt në krijimin tim më të ri letrar.

Nënshkrimi i librit

Bashkohuni me mua për një ngjarje të paharrueshme për nënshkrimin e librit.

Librat e Fundit

HYRË NË BOTËN MAGJIKE TË POEZISË

Go to Top