Të dua

 

Të dua…
Kush foli?
Një zë ,një klithëm?
Jo.. ishte hiri i perëndisë që nusëronte në buzët e tua,
Isha unë, si zjarr i pashuar
Ishim ne.. dy frymë të malluar
Sa bukur ngatërruar!

Të dua..
Kush foli?
Askush, dashuria kish humbur zërin!
Të verbuar në pellgun e lumturisë..
kishin humbur
ATA..

Written by : Esmeralda Bregaj

Subscribe

BE NOTIFIED ABOUT BOOKs AND TOUR DATES

Stay in the know and never miss an update! Subscribe to my newsletter for exclusive content, author insights, and literary discoveries.

One Comment

  1. Enkeleda Gllava January 16, 2024 at 6:10 pm - Reply

    Ohhhh sa e bukur. Fjalët e tua prekin zemrën dhe lënë gjurmë brenda saj. Komplimente dhe presim të na ushqesh me mjaltin tënd ❤️❤️

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.