Vera ime

Balluket e ballit
Si hënë e pabërë
Linjat e tua të brishta
Vargje të pa thënë.
Të të them të dua
Më zemërohet deti
Për ty sirena ime
Shkundet si tërmeti..
Dhe kur trupin tënd dallget ledhatojnë
Unë vec ti sfidoj
Dot nuk duroj
Cmendurisht , xhelozoj.
Lermë të pi në buzët e tua
Vera ime
Me deh
Të dua!
I yti
E imja
Tani bota do flejë e qetë!

 

Esmeralda

Written by : Esmeralda Bregaj

Subscribe

BE NOTIFIED ABOUT BOOKs AND TOUR DATES

Stay in the know and never miss an update! Subscribe to my newsletter for exclusive content, author insights, and literary discoveries.

One Comment

  1. Enkeleda Gllava January 22, 2024 at 4:25 pm - Reply

    Sa bukur👏👏👏

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.